Restaurang & Livsmedel

Styck och slakt

Rekryteringsutbildning

Vill du gå en utbildning till en bransch med många arbetsmöjligheter – utbilda dig inom styck och slakt. Astar har utbildningen och du behövs i branschen.

Som slaktare eller styckare är man vanligtvis anställd på ett slakteri. Styckarens arbete tar vid när slaktarens arbete är slutfört. En styckare kan även arbeta i butik bakom charkdisken.

Så här går det till

I samarbete med arbetsförmedlingen utbildar vi i något som kallas rekryteringsutbildning vilket innebär att det finns ett företag som vill anställa och väljer de DIG som får chansen till utbildningen så går du hos oss på Astar men utför många av de praktiska momenten på företaget. Ett härligt sätt att komma in bland kollegor och samtidigt få lära sig mycket.

Utbildningen startar när företag har behov att anställa så visa ditt intresse redan nu till din arbetsförmedling.

Ekonomisk kompensation

Info kommer.

Poängplan

Kurs Poäng
Test och kartläggning 10 dagar – Vi fastställer deltagarens kunskaper och intresse för yrket.
Hygien
Livsmedel och näringskunskap 1
Branschkunskap inom livsmedel
Service och bemötande 1
Styckning 1
Styckning 2
APL upp till 100 dagar med handledning
0 poäng

Orter

För att ansöka behöver du ange den kommun du är folkbokförd i. Sök på tillgängliga orter för denna utbildning här ovanför. Gå till ansökan

Nästa start

Visa tilfällen

Har du frågor?

eller mejla oss: