Välkommen till
Välkommen till A Star Kitchen Eskilstuna!
Våra elever studerar och praktiserar för att bli framtidens kockar. I utbildningen ingår matlagning, servering, service och bemötande samt mycket annat som krävs i detta fantastiska serviceyrke.
I vårt kök tränas eleven på många saker som är viktiga när man arbetar som kock. Restaurangen har öppet 08:30-14:30.
Mån–fre kl. 11:30–13:30 | Kött/Fisk | Vegetariskt | Soppa | Sallad | Mackor | Take away
Dagens rätt: 95:- (inkl. sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe med påtår)
Dagens VEG: 75:- (inkl. sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe med påtår)
Frysta matlådor: 65:-
Dagens: Fiskburgare med rostad potatis och chiliaioli (FI-M-L-G-Ä)
Vegetariskt: Quornburgare med rostad potatis och chiliaioli (G-Ä-M-L-SO)
Dagens: Asiatisk kycklinggryta med ris (SES-SO-NÖ-BD)
Vegetariskt: Asiatisk grönsakswok med risnudlar (SES-SO-NÖ-G)
Dagens: Köttfärslimpa med kokt potatis,gräddsås och lingonsylt (Ä-G-M-L-SO-SE)
Vegetariskt: Indiskgryta med ris och kokosyoughurt (LU-NÖ-M-L)
Dagens: Broccolisoppa/Pannkakor med jordgubbsylt och grädde (M-L-G)
Vegetariskt: Broccolisoppa/Pannkakor med jordgubbsylt och grädde (M-L-G)
Dagens: Stekt fläskkotlett med potatisgratäng och rödvinsås (M-L-SS)
Vegetariskt: Fetaostpaj med soltorkade tomater, haydarisås och sallad (G-Ä-M-L)
632 17, Eskilstuna (Komvux)
Careliigatan 2
632 19, Eskilstuna
Stefan Mårtensson
Kökschef, ansvarig yrkeslärare,
072-451 24 74
stefan.martensson@astar.se
Hampus Svensson
Bageri-och konditorlärare, ansvarig yrkeslärare
072-205 57 56
hampus.svensson@astar.se
Gluten
Laktos
Äggprodukter
Mejeriprodukter
FI: Fisk
BD: Blötdjur
KD: Kräftdjur
SS: Svaveldioxid/sulfit
SES: Sesam
SEL: Selleri
SO: Soja
SE: Senap
LU: Lupin
NÖ: Nötter
JNÖ: Jordnöt
Utöver lunch och fika i vår matsal så kan vi ordna catering av varm och kall mat efter önskemål. Kontakta Stefan angående matbeställningar.
Vi har även en bageri- och konditorutbildning där det finns möjlighet att kunna beställa olika produkter. Då vi är en utbildning så kan utbudet variera periodvis. Kontakta bageriläraren Hampus angående beställningar och mer information.