Välkommen till
Välkommen till A Star Kitchen Eskilstuna!
Våra elever studerar och praktiserar för att bli framtidens kockar. I utbildningen ingår matlagning, servering, service och bemötande samt mycket annat som krävs i detta fantastiska serviceyrke.
I vårt kök tränas eleven på många saker som är viktiga när man arbetar som kock. Restaurangen har öppet 08:30-14:30.
Mån–fre kl. 11:30–13:30 | Kött/Fisk | Vegetariskt | Soppa | Sallad | Mackor | Take away
Dagens rätt: 95:- (inkl. sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe med påtår)
Dagens VEG: 75:- (inkl. sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe med påtår)
Frysta matlådor: 65:-
Dagens: Fläskfile Rydberg med senapsgrädde och ägg (Ä-M-L)
Vegetariskt: Rotfruktpytt med stekt ägg och rödbetor (Ä)
Dagens: Ångkokta fiskrullader med champagnestuvad spetskål och pressad potatis (G-M-L)
Vegetariskt: Pasta spinachi (G-Ä-M-L)
Dagens: Wienerkorv med potatismos, gurksallad, rostad lök, senap, ketchup (Ä-G-SE-M-L)
Vegetariskt: Butternutsoppa med nybakat bröd (G-M-L-SS)
Dagens: Stängt
Vegetariskt: Stängt
Dagens: Stängt
Vegetariskt: Stängt
632 17, Eskilstuna (Komvux)
Careliigatan 2
632 19, Eskilstuna
Stefan Mårtensson
Kökschef, ansvarig yrkeslärare,
072-451 24 74
stefan.martensson@astar.se
Hampus Svensson
Bageri-och konditorlärare, ansvarig yrkeslärare
072-205 57 56
hampus.svensson@astar.se
Gluten
Laktos
Äggprodukter
Mejeriprodukter
FI: Fisk
BD: Blötdjur
KD: Kräftdjur
SS: Svaveldioxid/sulfit
SES: Sesam
SEL: Selleri
SO: Soja
SE: Senap
LU: Lupin
NÖ: Nötter
JNÖ: Jordnöt
Utöver lunch och fika i vår matsal så kan vi ordna catering av varm och kall mat efter önskemål. Kontakta Stefan angående matbeställningar.
Vi har även en bageri- och konditorutbildning där det finns möjlighet att kunna beställa olika produkter. Då vi är en utbildning så kan utbudet variera periodvis. Kontakta bageriläraren Hampus angående beställningar och mer information.