Nationell
Som styckare spelar du en viktig roll i livsmedelsindustrin. Jobbet kräver både skicklighet och kreativitet; du ser till att kött hanteras på ett säkert sätt och att kunder alltid får hem råvaror av högsta kvalitet. Det är alltså ett jobb som kräver en duktig utövare – vilket innebär goda arbetsmöjligheter. Som styckare är man vanligtvis anställd på ett slakteri, men man kan även jobba i charkdisk. Styckarens arbete tar vid när slaktarens arbete är slutfört.
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.
Kursstart | 2025-08-11 |
Ansökan - Stoppdatum | 2025-06-08 |
Utbildningsform | Lärling |
Kursstart | 2025-08-11 |
Ansökan - Stoppdatum | 2025-06-08 |
Utbildningsform | Lärling |
Kursstart | 2025-08-11 |
Ansökan - Stoppdatum | 2025-06-08 |
Utbildningsform | Lärling |