Handel & administration

Säljledare

Astars utbildning är sista steget för dig som vill bli en framgångsrik Säljledare.

Lär dig motivera och engagera din personal så att du kan leda dem mot tydliga mål! Utbildningen till säljledare passar dig som redan har erfarenhet som säljare eller en säljutbildning. Du kommer att få fördjupade kunskaper inom försäljning och marknadsföring ur ett helhetsperspektiv samt utveckla dina ledaregenskaper. Du får också kunskaper i personalfrågor och juridik eftersom du kommer att vara ansvarig för personal och nya rekryteringar. När du är klar kommer du att vara attraktiv på arbetsmarknaden och kunna hitta ett jobb som passar dina kvalitéer.

– Jag tyckte att praktiken var mycket bra, 10/10. – Aladin

Hur går utbildningen till?

Teori varvas med praktiska övningar. I utbildningen är det obligatorisk praktik inom branschen. Kurspaketet kan du studera både i klassrum och på distans beroende på vilken kommun du tillhör. Alla kommuner har dessvärre inte avtal för distansformen så hör av dig till oss så kan vi se efter om just du kan läsa på distans. Praktik gäller även för dig som väljer att läsa utbildningen på distans.

G-SUITE
För att du ska lära dig på bästa sätt använder vi G-SUITE, som du kan använda via datorn eller genom appar i telefon eller surfplatta. Här får du tillgång till dina kurser och ett samlat material av bland annat filmer, presentationer och övningar. Läs mer här: G-SUITE.

Talangverktyget DET
Med talangverktyget DET hittar du både dina synliga och dolda talanger. Tillsammans med din lärare har du under dina första veckor på Astar ett möte för att ta reda på vad du har för kunskaper, egenskaper och förmågor. Det hjälper dig och din lärare att lägga upp ett arbetssätt, ett schema och en studienivå som passar dig.

UtbildningskodInnehållPoäng
HANAFR0Affärsutveckling och ledarskap 100
FÖSPER02Personlig försäljning 2100
PEDPEG0 Pedagogiskt ledarskap100
FÖRFÖR01 Företagsekonomi 1100
INKINK01Inköp 1 100
Totalt500 poäng

Vi hjälper dig!

Kontakta ditt lokala kontor så hjälper vi dig med mer information om utbildningen.


Kontakta:

Medborgarplatsen   Stockholm  
Fakta om utbildningen
 • Utbildningstyp:
  Distans, Klassrum, Komvux
 • Utbildningsstart:

  Starter 2020:
  Januari, mars, augusti, oktober

 • Utbildningslängd:
  ca 20 veckor
Ekonomisk kompensation

Du får studiebidrag (CSN) När du går hos oss på Astar kan du få lån från CSN.
Du kan söka bidrag och lån, eller enbart bidrag. Läs mer på www.csn.se.

Diplom

När du är klar med utbildningen får du betyg i kurserna och diplom som bevis på dina yrkeskunskaper. Diplomet har ett stort värde hos arbetsgivare i branschen.

En egen stjärna

Vi vet att du är en talang. Vårt uppdrag är att hjälpa dig hitta dina talanger och utveckla dem, så att du kan bli din egen stjärna. Vi är experter på språk och arbetsliv och vi hjälper dig nå dina framtidsmål.

Astar ger dig

· Det bästa bemötandet.
· En egen studieplan.
· En utbildning i samarbete med företag.

Efter din utbildning får du alla förutsättningar att bli en stjärna på arbetsmarknaden och har goda chanser till jobb.