Handel & administration

Säljare

Utbildningsort:  
Solna Centrum   Stockholm  
Säljare

Denna utbildning är för dig som tycker om att träffa nya människor och är intresserad av försäljning! På Astar lär du dig allt du behöver veta om försäljning och kundservice och vi ger dig de förutsättningar och den kunskap som du behöver för att lyckas inom branschen. Utbildningen passar dig som är flexibel, social och kreativ.

Våra engagerade lärare och möjlighet till att på en APL-plats praktiskt få använda dina nya kunskaper gör dig till en stark säljare och utvecklar dig också som person.

– Jag tycker att det bästa med utbildningen är att jag stärker mitt självförtroende och utvecklar mitt språk. – Geraldine

– Det roligaste med yrket är att få träffa positiva och roliga kunder! – Haider.

Hur går utbildningen till?

Teori varvas med praktiska övningar. I utbildningen är det obligatorisk praktik inom branschen. Kurspaketet kan du studera både i klassrum och på distans beroende på vilken kommun du tillhör. Alla kommuner har dessvärre inte avtal för distansformen så hör av dig till oss så kan vi se efter om just du kan läsa på distans. Praktik gäller även för dig som väljer att läsa utbildningen på distans.

G-SUITE
För att du ska lära dig på bästa sätt använder vi G-SUITE, som du kan använda via datorn eller genom appar i telefon eller surfplatta. Här får du tillgång till dina kurser och ett samlat material av bland annat filmer, presentationer och övningar. Läs mer här: G-SUITE.

Talangverktyget DET
Med talangverktyget DET hittar du både dina synliga och dolda talanger. Tillsammans med din lärare har du under dina första veckor på Astar ett möte för att ta reda på vad du har för kunskaper, egenskaper och förmågor. Det hjälper dig och din lärare att lägga upp ett arbetssätt, ett schema och en studienivå som passar dig.

UtbildningskodInnehållPoäng
FÖSSEV0Servicekunskap100
FÖSPER01Personlig försäljning 1100
HANPRA01Praktisk marknadsföring100
INKLOG01Logistik 1100
Totalt400 poäng

Vi hjälper dig!

Kontakta ditt lokala kontor så hjälper vi dig med mer information om utbildningen.


Kontakta:

Solna Centrum   Stockholm  
Fakta om utbildningen
 • Utbildningstyp:
  Distans, Klassrum, Komvux
 • Utbildningsstart:

  Starter 2020:
  Januari, mars, maj, augusti och oktober.

 • Utbildningslängd:
  ca 20 veckor
Ekonomisk kompensation

Du får studiebidrag (CSN) När du går hos oss på Astar kan du få lån från CSN.
Du kan söka bidrag och lån, eller enbart bidrag. Läs mer på www.csn.se.

Diplom

När du är klar med utbildningen får du betyg i kurserna och diplom som bevis på dina yrkeskunskaper. Diplomet har ett stort värde hos arbetsgivare i branschen.

En egen stjärna

Vi vet att du är en talang. Vårt uppdrag är att hjälpa dig hitta dina talanger och utveckla dem, så att du kan bli din egen stjärna. Vi är experter på språk och arbetsliv och vi hjälper dig nå dina framtidsmål.

Astar ger dig

· Det bästa bemötandet.
· En egen studieplan.
· En utbildning i samarbete med företag.

Efter din utbildning får du alla förutsättningar att bli en stjärna på arbetsmarknaden och har goda chanser till jobb.