Restaurang & livsmedel

Restaurang - kock

Bemästra varma och kalla rätter med stjärnkvalité

Yrkena kock/bartender/måltidsbiträde passar dig som vill arbeta med människor, gillar att vara i ständig rörelse och som har en kreativ sida. Efter avslutad utbildning har du nästan garanterad jobb var som helst i världen och du kommer vara starkt efterfrågad på arbetsmarknaden.

Kock

En allsidig utbildning för dig som vill arbeta inom alla typer av kök och vill kunna jobba var som helst i världen. Du får kunskap inom maskin- och verktygshantering samt lära dig att handskas med olika råvaror på ett professionellt sätt. Du får även skapa menyer och drycker ur fantasin och hitta nya oemotståndliga smaker.  

Individuellt anpassade studier

Lär dig de praktiska delarna på en riktig arbetsplats. Du har även möjlighet att gå ut på APL under din utbildning. Du är ute 15-50% av hela utbildningen vilket ger dig möjlighet att knyta viktiga kontakter som kan leda till jobb.

Upplev oss på ett studiebesök

Du är varmt välkommen till oss för att träffa deltagare, lärare och se våra lokaler. Kontakta Fredrik Eklund för att boka tid, eller om du har några frågor, på telefonnummer: 070-603 33 15 eller e-post: fredrik.eklund@astar.se

                   

 

 

 

KursnamnPoäng
Orienteringskurs50
Hygien100
Service och bemötande 1100
Livsmedel- och näringskunskap 1100
Matlagning 1100
Matlagning 2200
Matlagning 3200
Matlagning 4200
Matlagning 1100
Mat och dryck i kombination100
Specialkoster100
Branschkunskap inom restaurang och livsmedel100
TOTALT:1450

Vi hjälper dig!

Kontakta ditt lokala kontor så hjälper vi dig med mer information om utbildningen.


Kontakta:

Boden   Kalix   Luleå   Piteå   Älvsbyn  
Fakta om utbildningen
  • Utbildningstyp:
    Komvux
  • Utbildningsstart:
  • Utbildningslängd:
    -
Ekonomisk kompensation

När du går hos oss på Astar kan du få lån från CSN. Du kan söka bidrag och lån, eller enbart bidrag. Läs mer på www.csn.se.

Diplom

När du är klar med utbildningen får du betyg i kurserna och diplom som bevis på dina yrkeskunskaper. Diplomet har ett stort värde hos arbetsgivare i branschen.

En egen stjärna

Vi vet att du är en talang. Vårt uppdrag är att hjälpa dig hitta dina talanger och utveckla dem, så att du kan bli din egen stjärna. Vi är experter på språk och arbetsliv och vi hjälper dig nå dina framtidsmål.

Astar ger dig

· Det bästa bemötandet.
· En egen studieplan.
· En utbildning i samarbete med företag.

Efter din utbildning får du alla förutsättningar att bli en stjärna på arbetsmarknaden och har goda chanser till jobb.