IT

Programmering

Skapa digital magi med dina programmeringskunskaper

Här får du kunskap om hur hela ledet ser ut från att analysera ett behov – till att designa, skapa och vidareutveckla program. Du lär dig att skriva, läsa, strukturera, analysera, dokumentera och kommentera olika programkoder samt att du lär dig hitta, åtgärda och förhindra syntaxfel, programkörningsfel och programmeringslogiska fel. Under utbildningen kommer du att få lära dig arbeta i CSS styling, CMS verktyg, HTML programmering, Webbutveckling och Webbdesign bland annat. Du får med dig kunskaper kring C# (bygger på C och C++), CSS, HTML, PHP. Vill du vara med i framtidens utveckling är det här utbildningen för dig!

OBS: JQuery, Java och JavaScript kan även förekomma i utbildningen.

Så här studerar du:

Kursen är på heltid och hålls på distans. Denna utbildning är helt på Distans och innebär att du inte behöver komma in till skolan. I utbildningen ingår APL som infaller i slutet, och då följer du den arbetsplatsens arbetstider. Kostnader för kurslitteratur.

OBS: För samtliga elever behövs en Microsoft Windows dator med minst i5 processor och 8 Gigabyte internminne samt SSD- disk.
Chrome-book, Mac eller Ipad stödjs tyvärr inte av de program som vi arbetar med i utbildningen.

 

KURSNAMNPOÄNG
Datorteknik 1a100
Dator & nätverksteknik100
Programmering 1100
Webbutveckling 1100
Programmering 2100
Webbutveckling 2100
Webbserverprogrammering 1100
TOTALT700
Fakta om utbildningen
 • Utbildningstyp:
  Distans
 • Utbildningsstart:

  15 augusti

  17 oktober

 • Utbildningslängd:
  35 veckor
Ekonomisk kompensation

Som elev hos oss kan du ansöka om studiebidrag hos CSN. Du kan söka bidrag och lån eller enbart bidrag – läs mer på www.csn.se.

Tänk på att bidragsdelen varierar från person till person.

Diplom

När du är klar med utbildningen får du betyg i kurserna och diplom som bevis på dina yrkeskunskaper. Diplomet har ett stort värde hos arbetsgivare i branschen och betygen hjälper dig med högre studier!

En egen stjärna

Vi vet att du är en talang. Vårt uppdrag är att hjälpa dig hitta dina talanger och utveckla dem, så att du kan bli din egen stjärna. Vi är experter på språk och arbetsliv och vi hjälper dig nå dina framtidsmål.

Astar ger dig

· Det bästa bemötandet.
· En egen studieplan.
· En utbildning i samarbete med företag.

Efter din utbildning får du alla förutsättningar att bli en stjärna på arbetsmarknaden och har goda chanser till jobb.