Hotell & Turism

Konferensvärd

Utbildningsort:  
Borås  

Ge gästerna en strålande konferensupplevelse. Med denna utbildning blir du duktig på att anordna och sköta konferenser. Du lär dig boka och planera konferenser, hitta lokaler och förbereda måltider. Du får även kunskap inom servering samt teknisk utrustning så som ljudsystem och projektorer. Du kommer också att lära dig administration kring bokföring, offerter och fakturering. Allt du gör handlar om att ge gästen en så bra upplevelse som möjligt. Utbildningen passar dig som har ett detaljseende för vad som behöver göras. Efter utbildningen kan du arbeta både i Sverige och utomlands.

Upplägg

Utbildningen kommer att ske på distans via Meet. Du kommer kontinuerligt ha kontakt med din mentor och ha teoretiska lektioner. Utbildningen är fördelad på mycket APL (arbetsplats förlagt lärande). Din mentor och skolan hjälper dig med APL-plats.


Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: expecting ';' in Entity, line: 1 in /home/astaricey/public_html/wp-content/themes/x-child/functions.php on line 87

Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: expecting ';' in Entity, line: 1 in /home/astaricey/public_html/wp-content/themes/x-child/functions.php on line 87
KURSKODKURSNAMNPOÄNG
AKTBEO0Besöksnäringen100
SEVSEV01Service och bemötande 1100
RECLOG0Logi100
KONKOF0Konferens och evenemang100
SERFRU0Frukost- och bufféservering100
DRYDRC0Drycker och ansvarsfull alkoholhantering100
RECREC01Reception 1100
KONKOF01Konferens 1100
KONKON02Konferens 2100
KONKON03Konferens 3100
AKTAKT0Aktiviteter och upplevelser100
TOTALT1100

Vi hjälper dig!

Kontakta ditt lokala kontor så hjälper vi dig med mer information om utbildningen.


Kontakta:

Borås  
Fakta om utbildningen
  • Utbildningstyp:
    Distans
  • Utbildningsstart:

    23 januari

  • Utbildningslängd:
    55 veckor
Ekonomisk kompensation

Som elev hos oss kan du ansöka om studiebidrag hos CSN.

Du kan söka bidrag och lån eller enbart bidrag – läs mer på www.csn.se. Tänk på att bidragsdelen varierar beroende från person till person.

Diplom

När du är klar med utbildningen får du betyg i kurserna och diplom som bevis på dina yrkeskunskaper. Diplomet har ett stort värde hos arbetsgivare i branschen & betygen hjälper dig med högre studier!

En egen stjärna

Vi vet att du är en talang. Vårt uppdrag är att hjälpa dig hitta dina talanger och utveckla dem, så att du kan bli din egen stjärna. Vi är experter på språk och arbetsliv och vi hjälper dig nå dina framtidsmål.

Astar ger dig

· Det bästa bemötandet.
· En egen studieplan.
· En utbildning i samarbete med företag.

Efter din utbildning får du alla förutsättningar att bli en stjärna på arbetsmarknaden och har goda chanser till jobb.