Försäljning och service

Butikssäljare

Utbildningsort:  
Skellefteå  

– Upplev strålande kundkontakt varje dag

Bli den butikssäljare du själv vill få hjälp av. Vi lär dig allt om försäljning och kundservice inom detalj- och dagligvaruhandel. Utbildningen ger dig de förutsättningar och den erfarenhet som du behöver för att lyckas inom branschen och gör dig till en stark säljare. Lär dig om varuhantering, exponering, produktkunskap och professionellt bemötande. Kundkontakten är bland det bästa med yrket, som passar dig som är social och tycker om att träffa nya människor. Det är samtidigt en fördel om du är flexibel och kreativ. Men det viktigaste är viljan att lära dig nya saker för resten faller på plats när du går på Astar.

Hur går utbildningen till?

Som lärling är du 1 dag i skolan och 4 dagar ute på en arbetsplats med en utbildad handledare. Du lär dig alltså på en arbetsplats och skapar viktiga kontakter som kan hjälpa dig att få jobb efter utbildningen. 

GOOGLE FOR EDUCATION

För att du ska lära dig på bästa sätt använder vi Google for Education, som du kan använda via datorn eller genom appar i telefon eller surfplatta. Här får du tillgång till dina kurser och ett samlat material av bland annat filmer, presentationer och övningar.

Upplev oss på ett studiebesök!

Du är varmt välkommen till oss för att träffa deltagare, lärare och se våra lokaler. Kontakta Greta Lundqvist för att boka tid, eller om du har några frågor, på telefonnummer: 070-525 36 60  eller e-post: greta.lundqvist@astar.se

KURSNAMNKURSKODPOÄNG
OrienteringskursKGYORI11C 50
Information och kommunikation 1INFINF01100
ServicekunskapFÖSSEV0100
Personlig försäljning 1FÖSPER01100
Praktisk marknadsföring 1HANPRA01 100
Personlig försäljning 2FÖSPER02100
Handel – specialiseringHANHAN00s100
TOTALT650

Vi hjälper dig!

Kontakta ditt lokala kontor så hjälper vi dig med mer information om utbildningen.


Kontakta:

Skellefteå  
Fakta om utbildningen
 • Utbildningstyp:
  Komvux, Lärling
 • Utbildningsstart:

  3 oktober 2022

  Sista ansökningsdatum 12 augusti 2022

   

 • Utbildningslängd:
  25 veckor utan uppehåll.
Ekonomisk kompensation

Utbildningen på Astar är kostnadsfri och när du går hos oss på Astar kan du ansöka om lån från CSN. Du kan söka bidrag och lån, eller enbart bidrag. Läs mer på www.csn.se.

En egen stjärna

Vi vet att du är en talang. Vårt uppdrag är att hjälpa dig hitta dina talanger och utveckla dem, så att du kan bli din egen stjärna. Vi är experter på språk och arbetsliv och vi hjälper dig nå dina framtidsmål.

Astar ger dig

· Det bästa bemötandet.
· En egen studieplan.
· En utbildning i samarbete med företag.

Efter din utbildning får du alla förutsättningar att bli en stjärna på arbetsmarknaden och har goda chanser till jobb.