Hotell & Turism

Bokning

Bli mer än en god värd för gästerna

Brinner du för att utveckling? Har du en känsla för service och kvalitet med människors behov i fokus? Då är den här utbildningen för dig!

Utbildningen fokuserar på att förbereda dig för en framtid som handlar om att administrera för flera olika avdelningar inom hotellbranschen: marknadsföring, sälj, service, bemötande och kommunikation.

Under utbildningen lär du dig känna av behoven på din arbetsplats samt vilka lösningar som krävs. Du får även kunskap inom information och marknadsföring, ekonomisk planering och utvärdering samt bokning och turistinformation. Efter utbildningen har du inte bara friheten att kunna jobba på vilket hotell du vill i hela landet – du har även hela servicebranschen som arbetsfält.

Så här studerar du:

Kursen är på heltid, obligatoriskt slutprov genomförs i slutet på varje kurs då du behöver komma in till skolan i övrigt är utbildningen på distans, information om slutprovsdatum får du vid kursstart. Slutprovet sker på plats i Skellefteå eller i Umeå, närhetsprincipen tillämpas. Du behöver ha tillgång till en dator med internetanslutning. I utbildningen ingår APL som infaller i slutet av utbildningen, datum för APL delges vid kurstart. Kostnader för kurslitteratur tillkommer.


Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: expecting ';' in Entity, line: 1 in /home/astaricey/public_html/wp-content/themes/x-child/functions.php on line 87
KURSKODKURSNAMNPOÄNG
FÖRFÖR01Företagsekonomi 1100
AFFAFÄ00SAffärskommunikation100
KONKOF0Konferens och evenemang 100
KONKOF01Konferens 1100
FÖSPER01Personlig försäljning 1100
KONKON02Konferens 2100
RECREC01Reception 1100
ENGENG06Engelska 6100
FÖSTEL0Telefon- och internetservice100
RECLOG0Logi100
AKTBEO0Besöksnäringen100
SEVSEV01Service och bemötande 1100
TOTALT1200
Fakta om utbildningen
 • Utbildningstyp:
  Distans
 • Utbildningsstart:

  15 augusti

  17 oktober

 • Utbildningslängd:
  60 veckor
Ekonomisk kompensation

Som elev hos oss kan du ansöka om studiebidrag hos CSN.

Du kan söka bidrag och lån eller enbart bidrag – läs mer på www.csn.se. Tänk på att bidragsdelen varierar beroende från person till person.

Diplom

När du är klar med utbildningen får du betyg i kurserna och diplom som bevis på dina yrkeskunskaper. Diplomet har ett stort värde hos arbetsgivare i branschen & betygen hjälper dig med högre studier!

En egen stjärna

Vi vet att du är en talang. Vårt uppdrag är att hjälpa dig hitta dina talanger och utveckla dem, så att du kan bli din egen stjärna. Vi är experter på språk och arbetsliv och vi hjälper dig nå dina framtidsmål.

Astar ger dig

· Det bästa bemötandet.
· En egen studieplan.
· En utbildning i samarbete med företag.

Efter din utbildning får du alla förutsättningar att bli en stjärna på arbetsmarknaden och har goda chanser till jobb.