THULE TECH TRAINEE i SAMARBETE MED ASTAR och ARBETSFÖRMEDLINGEN

Thule Group är världsledande på produkter som gör det enkelt för människor att transportera allt de bryr sig om säkert och med stil. Under mottot ”Active Life, Simplified.” erbjuder vi produkter inom tre segment: Outdoor&Bags (bland annat cykelhållare, takräcken och takboxar, väskor och ryggsäckar, barnrelaterade produkter som cykelbarnstolar och multifunktionella barnvagnar) och Specialty (bland annat snökedjor).

Våra produkter säljs på 136 marknader globalt. Vi är drygt 2 200 personer som arbetar för Thule Group på 10 produktionsanläggningar och fler än 35 försäljningsställen världen över. Nettoomsättningen uppgick 2014 till 4,7 miljarder kronor. Läs mer på www.thulegroup.com.

Thule Sweden AB är placerat i Hillerstorp, Sverige, och utvecklar, tillverkar och distribuerar takräcken, skidhållare och cykelhållare. 

THULE TECH TRAINEE

Delar du vår passion för ett aktivt liv? Är du nyfiken på en karriär inom industrin? Då är THULE TECH TRAINEE rätt steg för dig!

Thule Tech Trainee är en 16 veckor lång yrkesinriktad industriutbildning som ger goda möjligheter till fortsatt anställning för dig mellan 18 och 25 år. Utbildningen är ett samarbete Thule Group, Arbetsförmedlingen och utbildningsföretaget Astar.

Thule Tech Trainee syftar till att ge dig goda produktionskunskaper och erfarenheter från tillverkning av pressade plåtdetaljer – en eftertraktad kompetens för regionen. Teori varvas med praktik på Thule Groups anläggning i Hillerstorp. Blir du antagen till Thule Tech Trainee och visar goda resultat har du dessutom möjlighet till en 8 månader lång yrkesintroduktionsanställning som pressoperatör vid Thule Groups anläggning i Hillerstorp. Efter avslutad utbildning får du ett certifikat som bevis på dina nya kunskaper och färdigheter.

Vårt mål med Thule Tech Trainee är att hitta rätt kompetens för framtiden och samtidigt skapa fler möjligheter för teknikintresserade ungdomar att lättare komma in på arbetsmarknaden.

För att kunna söka till Thule Tech Trainee ska du vara mellan 18 och 25 år och ha ett starkt intresse för teknik. Du kommer att möta passionerade kollegor med ett starkt engagemang för Thule Group och sitt uppdrag som gärna delar med sig av sin kunskap till dig. Det vi förväntar oss tillbaka är:

– att du är nyfiken och intresserad av att lära dig nya kunskaper
– att du är en lagspelare som bidrar till en god arbetsmiljö
– att du är generös och delar kunskaper med dina kollegor och lär dig av andra
– att du är ärlig mot dig själv och andra
– att du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
– att du delar vår passion för ett aktivt liv

Låter detta som rätt steg för dig är du välkommen på en öppen informationsträff hos oss på Thule Group, måndagen den 31 augusti mellan kl. 17.00 och 18.00, vi finns på Borggatan 2 i Hillerstorp. Du är även välkommen att kontakta HR Manager Anna Petersson för mer information, telefon 0370-25620.

Du ansöker till Thule Tech Trainee med personligt brev och CV via vår hemsida, www.thulegroup.com/en/open-positions, senast den 6 september vill vi ha din ansökan. Vi ser fram emot att höra av dig!