Stockholms vuxvecka startar nu på måndag 6e oktober!

KampanjvaxmedVux_banner300x250Under hela veckan har vi ett späckat program för dig som är intresserad av att besöka oss och få en god inblick i hur det är att studera på Astar.

Du kan välja mellan att studera en komvuxutbildning eller en lärlingsutbildning: på en lärlingsutbildning får du lära dig ett yrke genom praktiskt arbete på ett företag. Som lärling får du undervisning 1 dag i skolan och 4 dagar på företaget.

I Stockholm finns vi på nedanstående adresser: klicka på orten för att se vuxveckans program och vilka utbildningar som du kan gå där.

Kontakt

  • För mer information om utbildningar i Medborgarplatsen är du välkommen att kontakta Karin Qvarnström på: 076-725 75 82 eller karin.qvarnstrom@astar.se.
  • För mer information om utbildningar i Vällingby är du välkommen att kontakta Håkan Fredriksson  på hakan.fredriksson@astar.se.
  • För mer information angående lärlingsutbildningar  i Sundbyberg och Aspudden är du välkommen att kontakta: Noomi Forsberg, 076721- 73 46 eller via e-post: noomi.forsberg@astar.se
  • För mer infromation om yrkesutbildningar i Sundbyberg och Aspudden är du välkommen att kontakta Francois Kaemmerle på telefonnummer: 073-579 30 96 e-post eller via e-post: francois.kaemmerle@astar.se.