Gör 2018 till ditt bästa år! – 3 utbildningar med stora jobbmöjligheter

Börja nästa år med en utbildning som ger stora möjligheter till jobb. I Helsingborg har Astar 3 utbildningar som börjar 29 januari och har sista sökdatum 1 januari. Sök snart för att inte missa din plats!

Alla 3 utbildningar är:

  • Kostnadsfria
  • CSN-berättigade
  • Anpassade efter dina studiemål

Välj utbildning efter ditt intresse

E-handel

Inom E-handel har du koll på det mesta när det kommer till försäljning av varor och tjänster på webben. Utbildningen ger dig förmågan att utveckla en affärsidé inom näthandelsområdet till en fullskalig nätbutik och passar dig med intresse för teknik och affärer. När du är klar kan du grunderna för att starta upp din egen butik på nätet och förverkliga dina idéer.

Logistikassistent

En spännande och bred utbildning inom kontroll och styrning av transport och lager. Ditt uppdrag är att vara så kostnadseffektiv som möjligt och dessutom tänka på miljön när du planerar, organiserar och utför vanliga arbetsuppgifter inom inköps och logistikområdet.

Dessutom får du kunskap om internationell handel, ekonomiska kalkyler och logistiska metoder och modeller. Utbildningen passar framför allt dig med ordningsintresse och en vilja att optimera tillsammans med en känsla för ekonomi. Efter din tid på Astar kan du jobba som speditör, trafikplanerare, på ett stort centrallager eller på en hamn.

Ekonomiassistent

Du får en bred utbildning inom ekonomi, redovisning och administration. Efteråt kan du exempelvis arbeta som ekonomiassistent eller redovisningsassistent. För att få en grundläggande kunskap som motsvarar branschens förväntningar lär du dig att sammanställa ekonomiska rapporter, kalkyler, redovisningsformer och bokföring. Utbildningen ger dig den breda kunskap som krävs för att du ska kunna arbeta med ekonomiska frågor på ett företag.