Deltagaren Monica berättar om Stöd och matchning

monica

Vi träffade en av våra deltagare på Stöd och matchning, Monica Foogerbrant för att höra om hennes upplevelser under sin tid på Stöd och matchning.

Vad tycker du bäst om med tjänsten? 

– Många saker. Mycket inspirerande bra coacher som fick mig att tänka på ett annat sätt och som själva har erfarenhet av samma situation. Utbildningen fick också mig att få upp ögonen för självutveckling som är väldigt viktigt för alla och i synnerhet för människor som sitter fast i arbetslöshet.

En annan bra sak är att man får stöd på flera sätt med enskilda samtal, gruppsamtal, föredrag, studievägledning, hjälp med CV och personligt brev m.m och man blir mycket vänligt bemött av människor som respekterar en.

Har du blivit positivt överraskad på något sätt?

– Jag blev mycket positivt överraskad från dag ett och med allt eftersom jag trodde att det bara skulle vara fokus på CV personligt brev och jobbansökningar. Tyckte att det första mötet med min coach var fantastiskt givande med bra råd och stöd som gav mig ett nytt sätt att tänka.

Vad är roligast med det yrket du vill jobba med efter utbildningen?

– Att det är min favoritarbetsgivare och ett roligt, utmanande och utvecklande jobb som administratör i Nacka Kommun.