Astar vinner ett avtal med Arbetsförmedlingen

 

Nu har Astar vunnit ett avtal med Arbetsförmedlingen och utökar sitt utbud ännu mer. Snart kan du som bor i Malmö, Västerås, Umeå och Borås söka en el-inriktad utbildning hos Astar.

På uppdrag av Arbetsförmedlingen ska Astar erbjuda en el-utbildning till de som söker inom ovannämnda orter. Målet är att fler ska kunna sättas i arbete efter utbildningen och det går också i linje med Astars mål. I orterna finns samtidigt en efterfrågan på utbildningen och Astar är väldigt glada att kunna fylla den på bästa möjliga sätt.

Ungefär 80 personer kommer utbildas varje år

Enligt de beräkningar som gjorts kommer det att finnas cirka 15 platser vardera i Västerås, Borås och Umeå och cirka 35 platser i Malmö, vilket innebär att cirka 80 personer kan utbilda sig samtidigt. El-utbildningen har en genomsnittstid på ett år och därför kan runt 80 personer utbilda sig varje år. En fantastisk siffra.

Sök utbildningen

Du som är intresserad av utbildningen kan kontakta Astar i den ort du vill gå på för mer information.

Startdatum

Malmö 1:a april

Västerås 1:a maj

Umeå 1:a juni

Borås 1:a juli

 

Missa inte chansen att bli en av de första som får gå El-utbildningen hos Astar i dessa städer. Ring oss: 020-15 00 11 eller mejla oss: info@astar.se om du har några frågor!

Varmt välkommen!