Astar Sundbyberg är nominerade till årets lärarteam

Astar Sundbyberg är nominerade till årets lärarteam inom vuxenutbildningen i Stockholm. Nu har enheten chans att vinna 50 000 kronor när prisutdelningen sker på vuxenutbildningsmässan på Kulturhuset i Stockholm 19-20 oktober.
– Det är ett riktigt hedersomnämnade och ett kvitto på att vi håller hög kvalitet på vår utbildning, konstaterar biträdande regionchefen Johannes Stiigh

Astar i Sundbyberg – under ledning av Francois Kaemmerle – fick igår kvittera ut nomineringen på Stockholms stadshus med motiveringen;

”Teamet arbetar gemensamt för att varje elev, utifrån sina egna förmågor, ska kunna nå sina mål och studieresultat. Deras prestigelösa och ödmjuka bemötande skapa en trygg lärande miljö där varje elev oavsett förutsättningar för att utvecklas. Genom ständig samverkan säkerhetsställs att ingen elev lämnas utanför. Ett arbetslag som tillsammans arbetar för att ständigt utveckla skolan och undervisningen framåt.”

Nu är det bara att hålla tummarna för att ”teamet” på restaurang- och bageriutbildningen får kliva högst upp på prispallen i oktober.