Astar återigen korad till Sveriges Bästa Arbetsplats

Under den stora galakvällen på Cirkus igår utsågs Sveriges Bästa Arbetsplatser – Great Place to Work. Astar placerade sig på en 10:e plats och avancerade därmed från fjolårets 12:e plats.
– Det här är ett kvitto på det vi känner varje dag – att det är kul att gå till jobbet och att vi verkligen älskar det vi gör, säger Katharina Sjögren-Edström, affärsområdeschef Astar.

Det är för 15:e året i rad som Great Place to Work arrangeras och i kategorin Stora organisationer blev Astar återigen det bästa utbildningsföretaget att arbeta på. Av totalt 54 stycken företag känner sig Astar som en vinnare.
– Vi har en unik sammanhållning och brinner för att ta fram talanger i våra i elever och i varandra, säger Katharina och fortsätter:
– Vårt personliga värdskap i alla vi kommer i kontakt med och att vi ser mångfald som ett naturligt tillstånd är det som gör oss unika och därmed också till en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Astar har cirka 400 anställda och finns i dag på cirka 60 orter i Sverige och utvecklingsföretagets vision är att ge alla människor, oavsett bakgrund, möjlighet att hitta sin talang, utveckla den och bli sin egen stjärna.

Att skapa förtroende mellan ledare och medarbetare är en av framgångsfaktorerna men även att ha höga förväntningar till både varandra och elever.
– Vi har stor tillit till våra medarbetare men samtidigt har vi också höga förväntningar på vår personal och även på våra elever, säger Katharina och avslutar:
–  Vi är tydliga i vad som förväntas och med en stor portion kärlek gör vi Astar till en fantastisk arbetsplats där vi har roligt varje dag.

Frågor besvaras av Astars affärsområdeschef: Katharina Sjögren-Edström, 070-344 14 02

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *