Astar är Sveriges bästa arbetsplats bland utbildningsföretagen

Under den stora galakvällen på Cirkus placerade sig företaget på en 12:e plats i kategorin stora organisationer.

– Jag är så stolt över utnämningen och det vi åstadkommit tillsammans, säger affärsområdeschefen Katharina Sjögren-Edström.

När den årliga galan över Sveriges bästa arbetsplatser, A Great Place to Work, för 14:e året i rad premierade de bästa företagen kunde Astar stolt noteras som det bästa utbildningsföretaget att arbeta på.  Inte sedan 2009 har ett utbildningsföretag placerat sig bättre i kategorin bland stora organisationer med över 250 anställda.

Under sommaren 2013 förvärvades JB Kompetens av det familjeägda utvecklingsföretaget ThorenGruppen AB och har sedan dess blivit en enorm framgångssaga.

– Sedan vi bytte varumärke för två år sedan har vi gått från att vara ett företag med tveksam företagskultur och dålig ekonomi till ett lönsamt företag med en stolta och värderingsstyrda medarbetare, säger Katharina Sjögren Edström.

Astars vision är att bli det ledande utvecklingsföretaget som tänder stjärnor genom att attrahera och utveckla Sveriges kommande yrkestalanger och placeringen på Cirkus i Stockholm visar att företaget är på rätt väg.

– I en föränderlig miljö har Astar lyckats nå framgång genom att se medarbetarna och skapa trivsel och delaktighet med stort fokus på ansvarstagande. Det finns en stark stolthet för företaget och medarbetarna och de har kul tillsammans, säger Maria Grudén, vd, Great Place to Work Sverige