Vår pedagogik skapar stjärnor

Vårt mål är att du ska lyckas efter din utbildning.

Våra lärare undervisar på ett sätt som är nära din yrkesbransch. Det gör att du kan lyckas efter din utbildning. Lärarna fokuserar speciellt på att höja tre av dina inre egenskaper. Utifrån dessa får du som deltagare större möjlighet att utveckla din yrkestalang och samtidigt växa som människa.

Våra lärare vill:

Våra lärare vill mer än bara lära ut specifika ämneskunskper. Så här tänker vi.

Din självkänsla

Vi vet av erfarenhet att din självkänsla påverkar lärandet och därför lägger våra lärare stor kraft på att skapa en positiv miljö i klassen och fokusera på dina framsteg.

Din motivation

Att motivera dig som deltagare till att anstränga dig och göra ditt bästa är en stor del av utbildningen.

Din kunskaps-utveckling

Du lär dig snabbare om du får uppgifter som utmanar dig. Våra lärare ger dig även feedback som hjälper dig framåt.

”Att hitta lärare som bryr sig mer än våra är sällsyntare än ett stjärnfall”

Varför du ska välja Astar


Mångfaldscertifierade

Som bevis på vårt arbete för likabehandling är vi det enda utbildningsföretaget i Sverige som har en certifering av ” The Global Diversity Certification Foundation”, en organisation som finns för att öka mångfalden hos företag världen över.

Talangverktyget DET

Med talangverktyget DET (Digital Empowerment Tool) hittar du både dina synliga och dolda talanger. Tillsammans med din lärare har du någon gång under dina första veckor på Astar ett möte för att ta reda på vad du har för kunskaper, egenskaper och talanger. Det hjälper dig och din lärare att lägga upp ett arbetssätt, ett schema och en studienivå som passar dig.

GATS – den digitala plattformen

För att du ska lära dig på bästa sätt har vi läroplattformen GATS, som du kan använda via datorn eller genom vår app. I GATS finns alla dina kurser och det stöd och den hjälp du behöver för att klara dem på ditt vis. Du får också studie- hjälp i form av läroböcker, undervisningsfilmer, inspelade genomgångar och powerpoint- presentationer samt nya uppgifter och övningar.