Handel & administration

Kundservice och handel

Genomförs i:  
Helsingborg  

Det första intrycket varar. Det, liksom det sista är det som kunden tar med sig. Det är här du gör skillnad. Du behöver därför ha en känsla för service, tycka om att träffa nya människor och gilla göra bra affärer. Det är bra om du är stresstålig, har förmågan att lyssna till kundens behov och kan anpassa dig efter situationens krav. Du får också lära dig om branschens villkor vad gäller varuhantering, exponering och produktkunskap. Under utbildningen får du också möjlighet öva på bemötande, kommunikation och samarbete.

Hur går utbildningen till?

Talangverktyget DET 
Med talangverktyget DET hittar du både dina synliga och dolda talanger. Tillsammans med din lärare har du under dina första veckor på Astar ett möte för att ta reda på vad du har för kunskaper, egenskaper och förmågor. Det hjälper dig och din lärare att lägga upp ett arbetssätt, ett schema och en studienivå som passar dig.

Individuellt anpassade studier
Utifrån dina behov och förmågor anpassar vi utbildningen så att du kan uppnå dina mål.  Var det länge sedan du studerade eller är i behov av stöd har ASTAR en skicklig specialpedagog som kan hjälpa till.

Google for Education
För att du ska lära dig på bästa sätt använder vi Google for Education, som du kan använda via datorn eller genom appar i telefon eller surfplatta. Här får du tillgång till dina kurser och ett samlat material av bland annat filmer, presentationer och övningar. Till detta får du naturligtvis också läroböcker och annat utbildningsmaterial. Google for Education

UtbildningskodInnehållPoäng
KurskodKursnamnPoäng
KGYORI11AOrienteringskurs50
FÖSSEV0Servicekunskap100
HANPRA01Praktisk marknadsföring 1 100
FÖSPER01Personlig försäljning 1100
INKINK01Inköp 1100
HANBRS0Branschkunskap100
ADMADM00SAdministration specialisering 100
Totalt650

Du behöver ha gått klart grundskolan eller motsvarande för att söka till den här vuxenutbildningen. Utbildningen är främst för dig som är över 20 år. Du som är nyanländ behöver också ha läst grundläggande svenska som andraspråk eller göra ett nivåtest hos din hemkommun.

Du kan söka på internet genom att besöka Helsingborg.se och klicka fram till ”Vuxenutbildning”. Du kan också kontakta studie- och yrkesvägledaren på Lärcentrum som ligger på Järnvägsgatan 35 i Helsingborg.

Vi hjälper dig!

Kontakta ditt lokala kontor så hjälper vi dig med mer information om utbildningen.


Kontakta:

Helsingborg  
Fakta om utbildningen
 • Utbildningstyp:
  Klassrum, Komvux, Praktik
 • Utbildningsstart:

  Kursstartsdatum 2018
  26 mars
  21 maj

 • Utbildningslängd:
  Ca 26 veckor lång. Vi lägger upp en studieplan som passar just dig.
Ekonomisk kompensation

Ingen ersättning utgår

Diplom

När du är klar med utbildningen får du betyg i kurserna och diplom som bevis på dina yrkeskunskaper. Diplomet har ett stort värde hos arbetsgivare i branschen.

En egen stjärna

Vi vet att du är en talang. Vårt uppdrag är att hjälpa dig hitta dina talanger och utveckla dem, så att du kan bli din egen stjärna. Vi är experter på språk och arbetsliv och vi hjälper dig nå dina framtidsmål.

Astar ger dig

· Det bästa bemötandet.
· En egen studieplan.
· En utbildning i samarbete med företag.

Efter din utbildning får du alla förutsättningar att bli en stjärna på arbetsmarknaden och har goda chanser till jobb.